Groot assortiment gebruikte melkkoeltanks

U zoekt een gebruikte melkkoeltank? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn niet merkgebonden en hebben voor iedere vraag een passende oplossing.

Team Unitank

Alfa Melktechniek

Alfa Melktechniek levert duurzame en complete oplossingen voor de melkveehouderij. Moderne melkproductie, dat is onze specialiteit. Door onze jarenlange ervaring en gedegen kennis in de hedendaagse melkveehouderij kunnen wij u daar goed over adviseren. Bijvoorbeeld over de optimale inrichting van uw melkproductie en uw stallen. We zijn daarnaast trots op ons dealerschap van DeLaval. Een kwaliteitsmerk met hoogwaardige technische oplossingen die we ook voor uw bedrijf kunnen inzetten.

Wij kijken ernaar uit om met ons team, uw melkambities waar te maken.

waarom kiezen voor Alfa?

Het boerenbedrijf zit ook in ons DNA

Onze eigen roots liggen ook in de melkveehouderij. We begrijpen onze klanten dus goed en weten precies hoe we een meerwaarde kunnen leveren aan uw bedrijf.

Samen met u kijken wij goed hoe we uw melkproductie kunnen optimaliseren en het dierwelzijn in uw bedrijf kunnen verbeteren. Daarbij gaat het om innovatieve melktechniek, stalinrichting, automatisering en data-analyse.  Wij creëren de ideale omstandigheden in uw bedrijf en u krijgt een perfect inzicht in uw melkproductie. Tot in het kleinste detail.

N

Totaaloplossing voor melkproductie

N

Hoogwaardige techniek

N

Advies op maat

N

24/7 service en ondersteuning

N

Wereldwijde kennis lokaal toegepast

N

Innovatiepartner

Melktechniek

Met een moderne en efficiënt ingerichte melkstal produceert u topkwaliteit melk en verhoogt u uw rendement. Bij Alfa denken we graag met u mee. We zijn dealer van het kwaliteitsmerk DeLaval, waardoor we u goed kunnen adviseren bij het selecteren van de juiste melktechniek

 

Lees meer

Lees meer

Melksystemen

Alfa Melktechniek levert melksystemen waarmee u het beste uit uw dieren kunt halen. 

Lees meer

Melkwinning

Met een moderne en efficiënte melkstal verhoogt u uw rendement en produceert u melk van topkwaliteit.

HERD management

HERD Management wordt een stuk eenvoudiger met de juiste technische oplossingen.

 

Lees meer

Koeling

Innovatieve technieken zijn belangrijk om aan de groeiende vraag naar kwaliteitsmelk te blijven voldoen

 

Lees meer

Lees meer

Koecomfort

Wat goed is voor de koe, is ook goed voor de veehouder. Daar geloven wij in. Het is belangrijk om uw koeien en geiten in topconditie te krijgen en te houden. Want alleen dan kunnen zij de prestaties leveren die u wenst.

Unitank Nieuwsbrief